Sökområde Arvika Värmland Sverige

VVS & Rör Arvika

Välkommen till ETAB. VVS & Rör-firman i Arvika!

VVS & Rör i Arvika | ETAB

ETAB

Det är mycket som skall fungera – komplexa system som värme, kyla, ventilation, el och vs kräver skötsel för att leverera optimalt år efter år.

Vi är specialiserade på dessa områden och utför service och reparationer samt installationer på alla fabrikat.

Låt oss se över din fastighet, så kan vi tillsammans spara pengar, både på drift och underhåll. Slå oss en signal så har du tagit
första steget till en tryggare vardag. Vi hjälper gärna till.

Välkommen till ETAB!

 

Tjänster

Installation

ETAB arbetar med installationer inom El, VS, Ventilation, Kyla och Service inom de flesta områden såsom bostäder, kontor, affärer, offentlig miljö och industri.

Våra specialutbildade tekniker och montörer samordnas från olika teknikområden och vi kan därför erbjuda allt från enskilda installationer till totala lösningar.

Vår ambition är att leverera vad kunden förväntar sig och gärna litet mer. Vi samarbetar med våra kunder från första kontakt till färdigt arbete.

Vi vill leverera energieffektiva, funktionella och miljövänliga lösningar och därför arbetar vi kontinuerligt med kvalitet, miljö och arbetsmiljö i vår verksamhet.

 

Service

ETAB kan erbjuda kunden en serviceverksamhet som är snabb och säker. Välutrustade servicebilar och specialutbildade servicemontörer borgar för en god service.

Vi vill skapa en god kontakt mellan kunden och oss. Nöjd kund är vårt mål.

 

Fastighet

ETAB utför drift och underhåll på fastighetstekniska installationer. Vi arbetar med de flesta fastighetsinstallationer.

 

SÅ ARBETAR VI


ETAB-total

Från ide till färdig anläggning. ETAB åtar sig olika former av totalåtagande.

Totalåtagande kan vara: Energikartläggning. Genomgång och sammanställning av tekniska installationer. Förbättringsförslag. Förändrat utförande. Energibesparing och miljöaspekter.

Totalåtagande kan också vara: Utförande av totalentreprenader (projektering, projektledning, montage, materielleveranser, underentreprenörer).

 

Partnering

ETAB deltar i entreprenadformen partnering. Entreprenadens olika partner samarbetar i byggprocessen och jobbar mot ett gemensamt mål. Allt för projektets bästa.

 

 

Gjutaregatan 3
671 51 Arvika

Tel.: 0570-72 70 90
Fax: 0570-72 70 95

e-post: info@energioteknik.se

 

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information