Sökområde Arvika Värmland Sverige

Vattentank Arvika

Välkommen till Svensk Vattenförsörjning AB. Vi hjälper er med er nödvattenförsörjning. Vi säljer och hyr ut utrustning för dricksvattenförsörjning. I huvudsak dricksvattentankar monterade på lastväxlarram men även tillbehör såsom pumpar, elverk, tappstationer med mera.

Vattentank i Arvika | Svensk Vattenförsörjning AB
Svensk Vattenförsörjning AB

Vattentank i Arvika | Svensk Vattenförsörjning AB

Svensk Vattenförsörjning AB

 

Vi hjälper er med er nödvattenförsörjning.

Svensk vattenförsörjning AB startades 2014 för att ge kommuner en stabil leverantör av nödvattenutrustning.

Vi säljer och hyr ut utrustning för dricksvattenförsörjning. I huvudsak dricksvattentankar monterade på lastväxlarram men även tillbehör såsom pumpar, elverk, tappstationer med mera.

Våra vattentankar tillverkas i rostfritt stål och vi har dem i flertalet olika storlekar. Den vanligaste storleken är 10 000 liter men på förfrågan kan vi ge offert på både större och mindre modeller. Vi anpassar dricksvattentankarna efter era behov genom att till exempel montera UV-renare, dieselelverk eller elpatron.

Dricksvattentankar kan också vara bra vid till exempel leveranser av dricksvatten till restauranger som saknar tillgång till ordinarie dricksvattennät, stenkrossning, sprängning, betongarbeten och när ägaren behöver fylla på en torrlagd brunn. För de här ändamålen hyr vi ut dricksvattentankar.

Statliga verksamheter som Försvarets materielverk (FMV) och Myndigheten för samhällsberedskap (MSB) har tidigare köpt cirka 200 dricksvattentankar tillverkade av Rosendals Smide AB. En av del underleverantörer som Svensk Vattenförsörjning använder.

 

Våra vattentankar

Vi har två stycken grundmodeller av vattentankar. Båda är monterade på lastväxlarram, tillverkade i rostfritt stål och har en kapacitet på 10 000 liter. Vattentankarna kan efter erat behov levereras med tillbehör såsom pumpar, pumpskåp, elverk, tappkranar samt slangar.

Klicka på en modell nedan för att läsa mer om respektive modell.

Vi kan även leverera specialbyggda tankar med de förändringar i kapacitet eller utförande som just er organisation behöver.

 

Svensk Vattenförsörjning AB

Fjäll Rönningen
671 95 Klässbol

Tel 070-745 54 41

Maila oss: info@svfs.se

 

 

Svensk Vattenförsörjning AB
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information