Sökområde Arvika Värmland Sverige

Medial vägledning i Arvika

Medial Vägledning i Arvika - Marihas Akupressur. Boka tid för din Mediala Vägledning hos Marihas Akupressur i Arvika! Kontakta mig för info om vad Medial Vägledning kan erbjuda just dig! Ut över Medial Vägledning erbjuder jag även Andekontakt, Tarot, Intuitivt samtal. Välkomna till mig i Arvika!

Medial Vägledning Arvika | Marihas Akupressur

Välkommen till Marihas Akupressur i Charlottenberg

Medial Vägledning
Då du kommer till mig börjar vi med ett inledande samtal kring anledningen till ditt besök. Ofta blir det en mix av medial vägledning och andekontakt.

Jag kan erbjuda dig...
• Medial vägledning
• Andekontakt
• Tarot
• Intuitivt samtal

Akupressur
Akupressur är en form av massage. Akupressören trycker, vanligtvis med fingrarna, på olika punkter på kroppen för att uppnå medicinska effekter såsom smärtlindring.

Aroma Massage
Det här är en härligt avslappnande massage med aromaoljor som mjukar upp musklerna. Perfekt om du känner dig stressad och vill slappna av. Tillsammans med terapeuten väljer ni mellan olika aromaoljor som alla innehåller naturliga växtextrakt.

Indisk Huvudmassage
Indisk huvudmassage kan rekommenderas för alla som behöver koppla bort från stress, slappna av, bli av med huvudvärk och spänning i nacken och skulderpartiet eller som bara vill unna sig en stund av avkoppling och njutning.

Reiki Healing
Reiki är en naturlig healing-teknik som utförs genom handpåläggning. Väldigt avslappnande och har många positiva verkningar.

Zonterapi för fötter
Enligt zonterapin kan kroppen indelas i olika lodräta skikt, zoner, från huvud till fötter och händer. Vid obalans eller sjukdom reagerar zonpunkterna för respektive organ med att ömma. Behandling ges genom att trycka på dessa och stimulera energi och blodgenomströmning till det sjuka området.

Välkomna!


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information