alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster
Sökområde Arvika Värmland Sverige

Kassettspelare, förstärkare och skivspelare

  • Kassettspelare, förstärkare och skivspelare
  • Kassettspelare, förstärkare och skivspelare
  • Kassettspelare, förstärkare och skivspelare
• Skivspelare: Märke Sanoy TP 1005U. Skivtallriken vill inte snurra, kan va en slapp rem som behövs bytas. Stift fattas. Vet ej vad som kan behövas för att den ska fungera korrekt, men den behöver oxå en ordentlig rengöring då den legat väldigt länge i förråd.

• Förstärkare: Märke Sanyo JCX 2100LE. Den verkar fungera väldigt bra, lyser upp i display, har precis testat radion i den och inga problem med det. Det enda som kan anmärkas är knappen till tape/source som kan va lite glapp. Behövs en ordentlig rengöring på den, då den legat väldigt länge i förråd.

• Kassettspelare: Märke Sony TC-204 SD. Kassettband drivs ej runt som den ska, vet ej vad som beror på det. Kanske nåt enkelt att fixa eller inte, vet ej. Men det behövs en ordentlig rengöring då den legat väldigt länge i förråd.

Allt säljs i befintligt skick, har endast sätt i strömmen på alla 3 enheter och kollat så att de lyser upp, och testat radion i förstärkaren som fungerar bra.
Mer än så kan inte jag göra, så det säljs i befintligt skick alltså!

Finns och hämtas på Parkgatan i Arvika, helst samma dag men senast dagen efter köp!

Grejerna har befunnit sig i en rökig miljö, djur finns i hemmet!

Fast pris 500kr!
500 kr13 mars
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor. Jag förstår, stäng denna information